divendres, 30 de juny del 2017

ÉS L'HORA DELS ADÉUS!!! 👋

Avui és un dia, sens dubte, molt especial, no perquè acaba l'any escolar si no perquè aquest serà l'últim curs de la nostra escola. A partir d'ara, cadascú de nosaltres emprendrà un camí diferent i ja res serà com abans. 
L'equip de mestres del Sant Josep Oriol, volem aprofitar aquest espai per acomiadar-nos de vosaltres. L’escola va néixer fa ja uns quants anys, l'any 1957,  i amb ella, moltes històries, aprenentatges, somnis i moments que sempre recordarem i portarem al cor.
Enguany, vam començar el projecte del bloc sense saber que l’escola tancaria i, d’alguna manera, ens servirà per deixar petjada dels últims moments viscuts. Gràcies a aquest bloc, podrem tornar a reviure els records de la nostra estimada escola, cada cop que sentim un xic d'enyorança.
Esperem que aquesta nova etapa que comencem ens ajudi a continuar creixent en la vida. Tot final és un nou inici i segur que ens vénen moltes coses boniques per aprendre, sentir i viure. Ha sigut un plaer formar part del Sant Josep Oriol.
Molta sort i felicitat!